Retouren

Wilt u een levering retourneren? Dan vragen wij u het volgende stappenplan aan te houden. Zo kunnen wij uw retour zo soepel mogelijk afhandelen en krijgt u zo snel mogelijk uw geld of een correcte levering terug.

We rekenen 20% verwerkingskosten bij retourneren!

Indien de stenen niet vooraf bekeken zijn vervalt de gratis retour.

Wij adviseren de materialen die niet in orde zijn niet te verwerken want dan kunnen wij niets meer voor u betekenen. Door het verwerken van de materialen heeft u ze als dusdanig geaccepteerd.

Hou bij een retour de volgende stappen aan:

 1. Mijn stenen zijn toch niet wat ik zoek / Ik heb de stenen ongezien gekocht
 2. Mijn stenen zijn stuk/niet als afgesproken

1. Zijn de stenen toch niet wat u zoekt? Neem eerst contact met ons op. U mag de stenen retourneren, wij halen de stenen bij u op. U krijgt het gehele aankoopbedrag teruggestort op uw rekening. U betaalt zelf de retourkosten. Heeft u betaald met een kortings- of cadeaubon, dan wordt uw bon weer opgewaardeerd. Bel 06 – 3015 664 of vul het formulier hieronder in.

2. Stuk of anders dan afgesproken? Dat is erg vervelend. Mocht er iets met de levering mis zijn dat De Oude Klinker B.V. te verwijten valt, dan vervangen wij de levering natuurlijk gratis. Daarbij betaalt u dus ook geen kosten voor de retour. We zorgen dat het opgelost wordt! Bel 06 – 3015 664 of vul het formulier hieronder in.

De Oude Klinker B.V.
Van Heemstraweg 82
6641 AG Beuningen

info@deoudeklinker.nl
06 – 3015 2664

Iedere situatie is anders, u kunt contact met ons opnemen binnen 14 dagen via 06 – 30152664 of info@deoudeklinker.nl. In overleg komen we tot een passende oplossing.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw bericht

  Door het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en beheer van uw data door De Oude Klinker B.V., onze algemene voorwaarden en het privacybeleid.