Klinkers voor hoveniers en tuinaanleg

klinkers voor hoveniers 1De Oude Klinker levert regelmatig klinkers voor hoveniers. Door te kiezen voor het laten aanleggen van een mooie tuin door een hovenier, geniet je van een mooie tuin en bovendien stijgt de waarde van je huis.

Om te beseffen hoeveel effect een hovenier kan hebben, kun je door straten rijden in nieuwbouwwijken en naar de tuinen kijken. Een hovenier is een vakman die iedere dag met zijn handen in de aarde zit. Hoveniers weten precies hoe alles geplant moet worden en ook welke combinaties er mogelijk zijn.

klinkers voor hoveniers 2Tuinaanleg en de verschillende fasen
Als je een hovenier inschakelt voor tuinaanleg kun je de volgende fasen verwachten. De hovenier zal starten met het opmeten van de tuin. Vervolgens kan de hovenier, eventueel met een tuinarchitect, je wensen bespreken en naar aanleiding van het gesprek een tekenvoorstel maken. In de tekening zie je waar bijvoorbeeld het terras komt, gras, planten (ook welke) en ook hoe paden gaan lopen in je tuin. Ook schuttingen zijn in de tekening opgenomen. Zodra de tekening akkoord is, zal de hovenier het grondwerk gaan doen. Hierna wordt het straatwerk aangelegd in de tuin, waarbij De Oude Klinker vaak zorgt voor de sierbestrating.

Hoveniers en De Oude Klinker
We werken veel en graag samen met goede hoveniers. Bent u op zoek naar een goede hovenier of bent u hovenier, vul dan hieronder uw gegevens in of bel 06-3015 2664.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Uw bericht

    Door het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en beheer van uw data door De Oude Klinker B.V., onze algemene voorwaarden en het privacybeleid.