Informatie aflevering

levertijd oude klinkersLevertijd

Uiteraard leveren we de klinkers bij onze klanten thuis af. Levertijden zijn in overleg.

Het transport wordt gedaan door onze eigen vrachtwagens en eigen medewerkers.

Soms wordt het door extern transport gedaan,

Levering in big bag of op pallet:

De levering zal plaats vinden met een vrachtwagen/oplegger van 16 tot 18 meter met een laad/los kraan die een reikwijdte van ongeveer 4 meter heeft of een bakwagen deze heeft een lengte van circa 9 a 10 meter met een laad/los kraan die een reikwijdte van ongeveer 4 meter. Wij zullen te allen tijde proberen om op het door u gewenste afleveradres te lossen. Is deze niet bereikbaar zal de chauffeur op de best mogelijke plek lossen, deze beslissing ligt altijd bij de chauffeur.

Een exacte tijdstip van levering kunnen we niet aangeven.

THUISBLIJVEN

Indien u gekozen heeft om te pinnen bij aflevering moet u uiteraard thuis zijn.

Heeft u gekozen om van te voren via IDeal of creditcard te betalen dan hoeft u in principe niet thuis te zijn. Het is dan wel gewenst om de plaats waar u de producten gelost wil hebben duidelijk aan te geven en ten allen tijde telefonisch bereikbaar te zijn. Dan heeft de chauffeur altijd de mogelijkheid om u te bellen om de losplek te bepalen.

  • los gestort, de stenen worden met schudbak, nieuwe aangeschaft in 2019  en nog nog meer zand tussen de stenen uit zeven!
  • zie foto hieronder, het zand valt eruit, geladen(vrij van grond/zand,de enigste in Nederland), bij de meeste collega’s wordt er veel zand en grond bij geleverd;
  • in big bags: (kleine toeslag per m2)
  • gestapeld op pallets: op aanvraag, afhankelijk van welke gebakken steen;
  • Weegsysteem ( NIEUW 2019) op de shovel. Dit omdat het aantal m2 dan altijd 100% klopt;

Big bags De Oude KlinkerPallet De Oude Klinker

Los gestort op shovel van De Oude Klinker

Bezorgkosten van onze sierbestrating

Voor het bezorgen van de oude klinkers hanteren wij een km prijs van € 1,50 te rijden km. Voorbeeld: is de afstand 50 km heen en terug , dan betaald u € 75,00 excl btw.

Bij transporten met meerdere bestellingen zijn kortingen op de kilometerprijs mogelijk. Dan is er wel extra overleg nodig over datum en tijdstip van aflevering.

De Oude Klinker biedt ook een big bag service. Ideaal voor kleinere partijen. De verpakking in een big bag betekent wel een toeslag van drie euro per m2 op de normale prijs van de klinkers. De bezorgkosten bedragen dan slechts 99 euro.

De levertijd voor de big bag service is maximaal vier weken. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

opslag van De Oude Klinker

Afhalen

Het zelf afhalen van klinkers is mogelijk,   echter alleen op afspraak en NIET OP ZATERDAG,. Onder de 10 m2 hanteren wij een toeslag van 10% op de m2-prijs.

Prijs op aanvraag.

Dit is omdat de partij eenmalig is en  afhankelijk van de benodigde hoeveelheid, de transportafstand en de levertermijn.